Har bytt inriktning

Eller njae, inte riktigt, men jag kommer att fokusera på att varje söndag kommentera vad de stora bloggerskorna skrivit om i veckan, istället för att skriva varje gång de uppdaterar. Jag sitter inte vid datorn hela dagarna utan ligger mest i sängen och läser den litteratur som jag måste läsa in till varje träff i skolan eller så sitter jag vid datorn men djupt insjunken i allt vad det gäller skolan. Hela mitt liv kretsar kring skolan just nu.

Funderar på att lägga in ett inlägg varje dag om hur det är att plugga på universitetet, om inte annat så är det en väldigt rolig grej för mig själv att kika tillbaka på vad jag har skrivit tidigare. :)

Det här är vad jag har tänkt uppdatera om varje dag:



  • Ett morgon-inlägg
  • Ett inlägg om hur det är att plugga på universitetet
  • Tankar om en nyhet
  • Tankar rent allmänt
  • Dagens (t.ex tv-program)
  • What to do
  • Något roligt
  • Något allmänt och vardagligt
  • Något typiskt KoppyKatt
  • Något gammalt minne eller rolig händelse

Detta innebär att jag bör skriva ungefär 10st inlägg/dag. Vissa dagar kanske jag inte hinner med ett inlägg på morgonen, kanske inte kommer på något gammalt minne/rolig händelse, men omkring 7-10 inlägg/dag ska jag försöka klara av, men vissa dagar kanske det blir mer, det beror på hur sugen jag är på att blogga och hur mycket jag känner att jag har att förmedla.


Nu blir det till att läsa lite mer litteratur och fokusera på att få motivation inför föreläsningen imorgon :S


Vi hörs lite senare!




Ett bra tips på inredning

Hej på er gott folk!

Tänkte lägga in ett tips om inredning.

För mig handlar det inte om trender, utan det handlar om vad man själv tycker är fint, men man måste försöka att hitta en röd tråd genom sitt tänk kring hur man vill inreda sin lya.

I mitt hem är den röda tråden svart, lila och... IKEA! Hahahahaha! Det är många som inte vill ha prylar från IKEA, jag har själv inte mycket prylar från IKEA, det är mina möbler och gardiner som är där ifrån. Det är ett perfekt ställe att inhandla sina möbler på, och många prylar om man så vill. De har ett stort utbud med många olika stilar och prisklasser. Men, det som gör IKEA känt är ju deras låga priser, och det gör inte mig någonting. Man kan få jättefina möbler och liknande för ett bra pris.
IKEA är också ett bra ställe att handla mattor/gardiner/sängkläder och även ljus med tillbehör om man är som jag och tröttnar ganska snart på vissa färger.
När vi flyttade in var jag helt insnöad på att ha röda detaljer, men nu vill jag ha lila detaljer som ni kanske kan se ;) Ibland vill jag endast ha jordnära färger och ibland gröna. Det röda gjorde dock att misstaget med en röd soffa gjordes :/

Sovrum



Vardagsrum






Lampan i hallen





Bara en liten rolig grej ;)


Är det för mycket begärt?

Jag håller på och googlar runt lite om extrajobb, helst i min kommun eller i Stockholm stad, gärna ett där jag inte behöver arbeta flera kvällar i veckan plus helger, utan ett där man kan arbeta en kväll/dag i veckan och sedan kanske 1 helg i månaden alternativt varannan helg...

Är det för mycket begärt? Bör jag sänka kraven? Ska jag behöva gå tillbaka till McDonald's och böna och be om tjänst som jag lämnade för över 2 år sedan?

Jag är en helt vanlig student som helt naturligt vill ha en extra inkomst men ändå kunna fokusera på studierna. Om jag arbetar mer än varannan helg kommer jag inte orka med skolan, jag känner mig själv alldeles för väl för att göra om samma misstag som i gymnasiet. Då slutade det med magkatarr, ständig stress och ångest och till slut att allt blev för mycket så jag bara la ned alltihop.


Snälla någon, kan det inte bara finnas ett arbete som är villigt att anställa mig på en kväll i veckan och varannan helg? Eller att det finns helgöppna förskolor, eller kanske att man kunde få betalt för att vara publikvärd.

Jag vet inte, men jag kanske bör sänka kraven. Men då kan jag lika gärna strunta i att söka jobb...


Hur ska jag göra? Någon som kan tipsa om ett bra extrajobb?




Goder afton!

Tjena tjejer läget då?

Idag har jag flängt runt ordentligt ;) Imorse och fram till strax efter 12 har jag suttit på möte angående min VFU och det verkar som att det kommer bli spännande, mer spännande än jag trott tidigare. Vilket jag ser som ett riktigt plus och att det ska bli riktigt roligt! Har även vart och shoppat loss en del ;) Kan visa lite senare :)
Det blev ett par rejält heta sneakers, en väska, ett par tights och ett snyggt linne med nitar. NICE!!!

Nu ska jag slänga mig i soffan, gräva ned mig med lite böcker om specialpedagogik och senare blir det in till den stora staden för en fika med en god vän.

Återkommer strax innan jag springer till bussen.



Oj oj oj!

God morgon!

Guuud vilken dålig uppdatering, right?! Ledsen, men jag har legat helt sänkt med närmare 40 graders feber och värk i hel kroppen under hela helgen. Svininfluensan? Mja, jag vet inte, hoppas inte :S

Så, hoppas allt är bra med er :) Själv så är jag relativt stressad, ska iväg på ett möte om 40 minuter och jag klev upp alldeles nyss. (Tur att det finns taxi så man kan komma i tid)

Ah, ne, nu ska jag ta och trycka i mig en mugg med a-fil blåbär/hallon :) Sen så får man kaffe och smörgås på mötet vilket är kanon kalas :D

Jag hör av mig lite senare när jag kommer hem :)



Här är jag nu :)



Paow



20090923
20:12


Hello bebes! Nu har jag hackat mig in på Paows blogg! Haha!! Nej men tänkte gästblogga lite här!
Nu sitter jag och sötnosen Paulina på Rice och äter en kvälls sushi, gott gott!
Har varit i stan sen i eftermiddags, fikat o kollat kläder och shoppat en del höstkläder. Med andra ord en underbar Paow & Krille dag! Ha det bäst! Puss Puss!! // Rahlenfeldt!







Kenza



20090923
21:09


WOW. Att det skulle finnas någon som har mig på väggen precis så som jag har Tokio Hotel's logga målad stort på min vägg kunde jag ALDRIG tro.




Kissie



20090923
20:40


Jag har fortfarande emot ungdomsklubbar.. Jag har alltid gjort det och skriver gärna skit om saker och ting jag inte gillar (dah, I'm kissie lixom);







Blondinbella



20090923
21:06








Egoina



20090923
21:12


Vaddå? Vilken grisnäsa?



Kitty Cat Dance

Här är en låt jag hörde för första gången för flera år sedan, och på något sätt fick jag den just på huvudet och var tvungen att söka upp den. Haha! Den är helt sjuk! Och de där inslagen i låten är det som är det roliga; "Cat! I'm a kitty cat, and I dance, dance, dance and I dance, dance, dance"




Mohahahahahahahahahahaha! Så jäkla rolig! Och lyssna inte på den om du har lätt för att få något på huvudet. Jag har inte lyssnat på denna på säkert 2-3 år och ändå kommer den upp i huvudet ibland och sen går det inte att sluta sjunga på den! Haha!


Enjoy ;)



Mina IDOL-favoriter

http://www.appearance.nu/bilder/calle_150.jpg http://lh3.ggpht.com/lickspot/R9C-QqnMt1I/AAAAAAAAYv8/Z-nTDS-oIyI/s512/eddie_razaz_17.jpg
Carl Chapal                             Eddie Razaz


Dessa är två av mina favoriter, de har fantastiska röster, fantastisk scennärvaro och otrolig karisma, ME LIKE!!!




Vem är eran IDOL?

http://www.gylleneskor.se/files/imagecache/default-large/files/blog/Idol_Logo_RGB.jpg

Nu är det IDOL och jag ligger sänkt i sängen och kikar, uppdaterar, som nu, i pauserna. Hej så länge!



Kissie



20090923
20:00


Maila alla idolbilder till [email protected], märk mailet "idolbild"




20090923
19:43


Nu har vi gjort i ordning middag och så sitter vi och väntar på att Idol ska börja. Sen måste jag smörja in mig med b.u.s-lotion så att man blir lite brun och fin inför imorgon då vi ska på Jay Z's fest på Rose!






Mina tankar om de stora




Blondinbella:

Mja, hon är ju sannerligen en företagsam tjej, det kan man ju inte ta ifrån henne. Men som person? Ja, jag skulle inte själv välja att umgås med en överklass-tjej som är uppväxt på Östermalm och stödjer den sittande regeringen. Jag tror heller inte hon är så trevlig mot oss vanliga dödliga människor som hon vill utge sig för att vara. Hon har ju tendenser till att vara lite, ja, better then regeular. Att hon dessutom skriver bok och medverkar i film, bara så där, det är ett tecken på att hon får allt serverat för sig. Jag vet inte, självklart arbetar hon hårt med sin blogg och resterande bolag, men annars blir det ett minus för mig.

Kenza:

Denna tjej verkar, förutom att hon lyckats bra men också slitit för det, vara en mycket härlig tjej. Hon ger också uttryck för att fortfarande har fötterna på jorden, hon inser att det vilken dag som helst kan falla henne ur händerna, hon har humor, bjuder på sig själv samtidigt som hon bjuder på bra läsning. Stort plus!

Kissie:

Haha! Ja, vad ska man säga. Trots hennes bitchiga attityd så tror jag på henne när hon säger att det bara är en image hon har. Och det är ju det som säljer för henne. Att folk dessutom orkar kommentera om de nu hatar henne så mycket övergår iaf mitt förstånd. Om ni hatar henne, sluta gå in och läs. Hon vill ju att ni blir uppretade, det är ju er hon tjänar pengar på ;) Men efter inslaget i The Voice så är intrycket av henne mycket bättre än tidigare. Bättra hennes röst och hennes stavning, för det är minus för mig, annars ett helt OK plus.

Egoina:

Finns ingen härligare blogg att läsa än denna! Inget negativt alls, förutom lagom utebliven uppdatering, men hon är ju lika mänsklig som du och jag. Love this girl!

Foki:

Underbar läsning även här! Varierade inlägg och mycket söt tjej! Dessvärre vet jag inte hur hon är som person, men jag får en känsla av att hon är lika gullig i verkligeheten som hon utger sig för att vara i bloggen. Toppen!

Stina-Lee:

Härlig tjej, härlig blogg och underbart att hon ska få en liten! Jag tror dessutom att hon nu ligger där på sjukhuset i Malmö och har sin lilla prinsessa i sina armar. Ingen uppdatering på två dagar så det bör vara på detta sätt. Ja, något negativt kan jag väl inte säga om henne. Hon är en storbloggerska men ändå på något sett en doldis. Lite halvtråkig läsning ibland, men då hon verkar vara en riktigt härlig person så gör detta ingenting.

Paow:

Ja, ingen jag följer särskilt väl, men ja. Hon verkar väl aningen mognare än sin vän/hater, men inget större plus här. Av det jag har tytt så bråkar hon öppet med sin vän/hater och lämnar ut ganska mycket privata saker. Jo, hon är bara 15/16 år, men detta är inget acceptabelt beteende, framförallt inte när man har läsare som är runt 12 år, de ser ju upp till denna tjej, förstår ej varför egentligen, vad är det att se upp till??, men man beter sig inte så här när man vet att man har flera tusen besökare varje dag.

Dessie:

Har inte så mycket mer att tillägga om denna tjej, hon och Paow är precis likadana förutom en sak; Denna tjej är way more immature än tjejen ovan. Pushade bröst, synliga BH-ar, idomin-läppar, you name it! Nej, bara minus!

Apieceofsisters:

Relativt ny blogg som stegrat enormt på kort tid! Härliga tjejer och mycket varierad läsning. Många stora plus till dessa helcoola brudar!







Vad tycker ni om dessa bloggar?









Blondinbella



20090923
19:14


Mötet idag gick jättebra, planeringen inför min födelsedag i oktober är redan igång och det kommer att bli så kul! Mötte upp Josephine sedan för en tidig middag på Fresco.



Foki



20090923
17:47


Jag gillar att bo i stadsmiljö, men jag skulle aldrig vilja bosätta mig i centrum!
Då går man miste om allt detta.



Apieceofsisters



20090923
18:43



Egoina



20090923
18:53


Vi har besök från Norge

Kissie



20090923
18:51



Jaja, jag har iaf fixar till mina naglar igen! Skönt, hade ju som sagt tappat en på fyllan i helgen och PILOT har ju premiär nu på fredag, so I need to look my best! ;)

Vad säger de?






20090921
21:22

Jag mår fint, lite trött av molande värk i både mage och ryggslut men annars är allt prima skinka. Som ni säkert förstår av inlägget att dömma så har det inte blivit någon bebis ännu, är ju bara på bf+1 än så länge och jag vet mycket väl att det kan dröje både en, två och kanske till och med femton dagar innan madam behagar att komma ut, hihi. Min fråga är bara: Hur vågar så många av er där ute säga grattis redan?




20090923
13:32


På fyllan råkade jag slå av en nagel i helgen, hur lyckades jag med det lixom.. Jaja, ska åka till american nails ;) Jaja vi hörs efter! Ska också hämta ut ett paket på vägen dit.. Jobbigt att var mig! nu och fixa till det! Ska nog lägga till lite bling bling, vad tror ni om det..?




20090923
17:00


...varit sugen på ett "huvudsmycke", eller vad man ska kalla det. Så idag gick jag och köpte lite kedjor och annat och resultatet ser ni ovan.



20090923
15:56


Har bränt mig s*itmkt i ansiktet. Inte skönt. Nu ska jag ut och möta upp Krille. Fastnar inte på bild, fan också. Ingen bra dag, men ska gör den bra. Har bloggtorka också.



20090923
14:10


Nu är det brådis! Ska möta upp en bekant till mig och planera min födelsedagsfest. Minns ni när jag fyllde 18 år? Ett abonnerat Café Opera i guld och glitter och en stor rosa chokladtårta som två nakna män kom bärandes på, helt sjukt! Festen gick på 300 000 kr




20090923
13:57


Ofta när jag är kissnödig säger jag det tyst för mig själv: "Kissnödig, kissnödig, kissnödig". Så gör jag med massor av saker. Har jag gjort något dumt viskar jag: "Fan, fan, fan". Är jag duktig säger jag: "Bra Egoina!".



20090923
15:52

Hade en liten diskussion om det i skolan idag, VARFÖR bråkar alla bloggare så jäkla mycket?

Är det för att få fler besökare? uppmärksamhetskåta? Eller är bråken faktiskt äkta!?

Oavsett om det är så att bloggarna i fråga planerar innan att de ska bråka för att få besökare eller inte, så är det helt sjukt hur de kan hänga ut varandra på det sättet de faktiskt gör i bloggarna.
Paow o Dessie är ett bra exempel på det. De smutskastade varandra, snackade skit om både varandra och den andres familj (!), de skrev långa hat-inlägg på sina bloggar.




20090923
15:32


En liten video som mina läsare frågat efter..




20090923
15:57


Nu är jag äntligen hemma, känns hur skönt som helst eftersom att jag känner mig så sjukt äcklig! För det första så har jag solat solarium igår, så att hela jag har brändt sönder mitt jäkla ansikte... Och för det andra är mitt hår helt kaoitskt! Men som tur är jag så har jag ju smink, hårspray, dush osv som kan fixa allt det där! Tack gud!




Det är alltså urklippen från deras bloggar som länkar er till deras sidor. Länkarna öppnas dessutom i nytt fönster, men vill ni hellre att de öppnas i ny flik i samma fönster så högerklickar ni på länken och sedan på 'öppna länk i ny flik'.



Hoppas ni tycker detta kan vara intressant. Det kommer mer liknande saker, men ändå av helt annan karaktär.


(Jag tar inte på mig ansvaret för om ni ser uppdateringarna före mig. Jag har dessvärre ett liv utanför bloggen jag också och kanske inte alltid hinner med i deras uppdateringar.)



XOXO

KoppyKatt

Jag är en liten kopierings-katt!

Ja, som rubriken antyder så är jag en liten kopierings-katt!

Nejdå, utan jag har denna blogg endast för att kolla runt bland storbloggarna, kommentera deras inlägg och liknande här i bloggen, kopiera lite av vad de gör för att förmedla det till er och hålla er uppdaterade. Jag kommer givetvis hålla er uppdaterade om vad de har för sig. Varför hålla på att gå in på varenda blogg när ni kan kika in här, kolla om någon av era favoriter har uppdaterat och om det i så fall är något intressant de skriver om och sedan kanske gå in där om ni tycker det verkar intressant att läsa.

Så, håll er till denna blogg och få uppdatering om allihop på samma gång. :)

Välkommen till min nya blogg!